29.02.16

Вітаємо переможців ІІ етапу ХV Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2016»


З 23 по 25 лютого 2016 року в м.Київ у Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді за підтримки Міністерства освіти та науки України, провідних ІT-компаній «Kaspersky Lab» та «Скайлайн Софтвер» пройшов фінальний тур ІІ етапу ХV Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2016» та національний тур Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів «INFOMATRIX-2016».
На цьому конкурсі представили свої роботи й учні ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей» – Гусак Влад та Міщенко Андрій.
Цього року Чемпіонат вперше проходив за новою схемою — у вигляді публічного постерного показу з одночасним електронним представленням власних здобутків.
Метою Чемпіонату є виявлення та підтримка обдарованої молоді в галузі розробки програмного забезпечення, технічного устаткування та прикладних рішень для обчислювальних систем, а також демонстрація технічних інноваційних рішень у галузі інформаційних технологій, конструкторських ідей тощо.
Перемогу у змаганнях виборювали майже 140 учасників змагань, які представили 115 своїх авторських апаратних і програмних розробок для обчислювальних систем в різних профільних секціях, а саме: «Web розробки», «Анімаційні», «Прикладні», «Навчальні», «Ігрові», «Інструментальні», «Системні», «Спеціального призначення», «Моделі», «Програмування».
Учень І курсу гр. №165 Міщенко Андрій (професія «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення») отримав диплом учасника фіналу в категорії «Web розробки» з авторською розробкою «В світі сучасного блогу».
Учень ІІ курсу гр. №64 (професія «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення») Гусак Влад посів ІІ місце в категорії «Ігрові» з авторською розробкою програмного засобу «Wolk around the island»
Керівники робіт учнів – майстри виробничого навчання Петренко Є.В., Пузина С.В. та заст. директора з НВР Павленко О.О.
Вітаємо учнів ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей» Гусака Влада та Міщенка Андрія, які виконали творчі конкурсні роботи, успішно захистили їх у столиці України і гідно представили учнівську молодь Запорізького краю  на всеукраїнському рівні!

Щиро бажаємо переможцям стрімкого професійного зростання та нових визначних досягнень!

2 коментарі: