16.05.16

Зміна формату майстерні

Ще не так давно ми тільки здогадувались, що таке комп’ютер, а вже сьогодні він є невід’ємною частиною нашого життя. Навчання за професією «Оператор комп’ютерного набору;  електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин» у ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей» розпочалось  з 2010 року.  Професія «Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин» користується великим попитом на ринку праці, оскільки комп’ютеризація всього виробництва потребує високої  кваліфікації робітників у сфері обслуговування техніки. Відповідно до вимог, які ставить суспільство до системи знань і вмінь робітників, зазначена професія охоплює основні напрями обслуговування комп’ютерної техніки, що відображено в навчальних планах і програмах.

         Сучасне навчання потребує сучасних підходів.  Одне з головних завдань  ДНЗ «Запорізький правобережний професійний ліцей» є забезпечення учнів новими сучасними інструментами та обладнанням для проведення на високому професійному рівні уроків виробничого навчання.
У квітні 2016 року  в ліцеї була відкрита нова майстерня для навчання учнів за професією «Електромеханік з ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальних машин». Повністю змінено формат майстерні. Сучасний дизайн інтер’єру, оновлені навчальні робочі місця та обладнання, оснащення методичними матеріалами ще раз підкреслюють виконання головних завдань ліцею з підготовки висококваліфікованих конкурентоздатних працівників. Керувала роботою по зміні формату майстерні старший майстер ліцею  Шаповалова Зоя Борисівна.
Під  час навчання майбутні електромеханіки отримують необхідні знання та практичні навички щодо використання, ремонту та обслуговування лічильно-обчислювальної техніки, що значно розширює вибір діяльності випускників у сфері інформаційних технологій при працевлаштуванні.
Павленко О.О.,
заступник директора з НВР
ДНЗ «Запорізький правобережний ПЛ»



Немає коментарів:

Дописати коментар